26 Aralık Salı günü, Sosyal Bilimler MYO çok amaçlı salonda Sayın Hüseyin Bölük beyefendiyi (Zeferan restoranları Executive Direktörü ve Milli Şef) ağırladık. Sayın Hüseyin Bölük, Yaşayan Mutfak konusunda verimli bir sunum ile hem öğrenci hemde akademisyenlerimize değerli bilgiler aktardı. Söyleşiye hem fiziki hemde çevrimiçi (online) katılımın yoğun olduğu görüldü. Sadece Gümüşhane Üniversitesinden değil Türkiye'nin birçok yerinden katılımcılar programa ilgi gösterdi. Şef Bölük, sunum sonrasında soruları cevaplayarak söyleşiyi tamamladı.
Sektör Sohbetleri etkinliğimize katılımı ve kıymetlı katkıları için Şef Bölük'e teşekkür ediyoruz.
Otel & Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü